به گزارش دريچه فناوري گروه فضاي مجازي باشگاه خبرنگاران جوان؛ کوین سیستروم ( Kevin Systrom) در ۳۰ دسامبر۱۹۸۳ میلادی در نیویورک متولد شد. او یک کارآفرین و مهندس نرم‌افزار آمریکایی است که در درستی یکتا از اصلی‌ترین موسسان شبکه اجتماعی اینستاگرام محسوب می شود.

کوین سیستروم و مایک کریگر یکدیگر را در دانشگاه استنفورد ملاقات کردند. آنها در سال ۲۰۰۶ در دودمان مدیریت علوم و مهندسی از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شدند. کوین سیستروم یک اپلیکیشن اشتراک‌گذاری عکس بر پایه محیط‌ را توسعه عدل و وقتی متوجه شد که به یک نفر دیگر به عنوان بنیادگزار برای راه‌اندازی شرکتش بیچارگی دارد، به استنفورد برگشت و سراغ مایک کریگر را گرفت. احتمالاً به همین دلیل هم هست که سیستروم می‌گوید: من با این افرادی که می‌گویند رفتن به دانشگاه و هزینه کردن در آن فایده‌ای ندارد، کاملا مخالفم.

اینستاگرام از کجا و چگونه به وجود آمد؟

اینستاگرام (instagram) چیست

اینستاگرم یا اینستاگرام شبکه اجتماعی اشتراک گذاری عکس و ویدئو است که این امکان را به کاربران خود می‌دهد که عکسها و ویدئوهای خویش را در دیگر شبکه‌های اجتماعی همانند فیس‌بوک، توئیتر، تامبلر و فلیکر به اشتراک بگذارند. یک ویژگی متمایز اینستاگرام اندک کردن عکسها به فرم چهارگوش شبیه به عکس دوربین‌های اینستماتیک کداک یا پولاروید(برخلاف نسبت تصویر ۳:۴ که عموماً برای دوربین عکاسی موبایل‌ها کاربرد می‌شود)است. کاربران در ضمن می‌توانند از فیلترهای دیجیتال برای عکسهایشان کاربرد کنند. بیشینه زمان برای ویدئوهای اینستاگرام ۱۵ ثانیه است.

اینستاگرام از کجا و چگونه به هستی آمد؟

ابتدا اینستاگرام فقط برای کاربران کمپانی اپل در دسترس بودآژانس دیجیتال مارکتینگ آوش تک و آنها می‌توانستند عکس‌هایی را که با موبایل خویش می‌گیرند در این شبکه به اشتراک بگذارند. اینستاگرام رفته‌رفته با پیشباز گرم کاربران مواجه شد ولی پای اینستاگرام هنوز به سیستم‌عامل اندروید مفتوح نشده بود و سیستم‌عامل اندروید هم سهم قابل ملاحظه‌ای از بازار تلفن همراه را به خویش اختصاص داده بود، در نتیجه این اپلیکیشن را برای سیستم‌عامل اندروید منتشر کردند. به محض پیمان دریافت آن در فروشگاه اندرویدی، در طی هفت روز ۱۰ میلیون بار این برنامه دانلود شد. این روند رو به رشد لغایت امروز پیوستگی داشته و در حال حاضر الی دسامبر ۲۰۱۴ بیش از ۳۰۰ میلیون تن در این شبکه اجتماعی فعالیت دارند.

چگونگی شغل با اینستاگرام

این اپلیکیشن فقط به اشتراک‌گذاری عکس تمرکز دارد و بیشتر کاربران که عضو سایر شبکه‌های اجتماعی هم هستند برای انتشار عکس‌های خود از این برنامه کاربرد می‌کنند. آنها سایر شبکه‌های اجتماعی خویش را به این برنامه لینک کرده و از طریق این شبکه عکس‌ها و فیلم‌های خود را در شبکه‌های اجتماعی سایر نیز به اشتراک می‌گذارند.

 

اینستاگرام از کجا و چگونه به هستی آمد؟

 

برای به کارگیری اینستاگرام باید از راه اسمارت‌فون در این سرویس عضو شوید. بعد از عضویت عکسی به عنوان تصویر پروفایلتان گزینش کنید و یک بیوگرافی اختصار در باره خودتان بنویسید. پروفایل شما به‌طور پیش‌فرض در حالت عمومی قرار خواهد گرفت و شما در منوی تنظیمات می‌توانید آن را خصوصی کنید. در نوارابزار ذیل برنامه، دکمه میانی به شروع عکاسی یا فیلمبرداری گزین کردن داده شده است و با لمس این دکمه شما می‌توانید عکاسی یا فیلمبرداری خویش را آغاز کنید. یا اینکه از حافظه گوشی خویش عکسی را برگزیدن کنید. پس از این مرحله، وارد مرحله افکت‌گذاری روی تصویر می‌شوید.

در این تقدیر به چهره پیش‌فرض افکت‌هایی برای شما قرار دیتا شده که به‌وسیله آنها فیلتر باره نظر برای عکس خود را برگزیدن می‌کنید. بعد از افکت‌گذاری وارد صفحه بعدی می‌شوید و در این صفحه توضیحاتی در مورد عکس خود  می‌نویسید. قبل از انتشار عکس شما می‌توانید سایر شبکه‌های اجتماعی را که در آنها عضویت دارید انتخاب کنید لغایت با انتشار عکس شما در اینستاگرام همزمان در دیگر شبکه‌های اجتماعی نیز عکس‌تان منتشر شود. شما می‌توانید دوستان فیس‌بوکی و کسانی که تلفن تماس شان را در دفترچه تلفن خویش دارید جست‌وجو کنید و آنها را به اصطلاح Follow یا دنبال کنید تا عکس ها ارسالی آنها را در صفحه اصلی خویش ببینید.

وضعیت اینستاگرام در ایران

اینستاگرام کمی با تاخیر وارد ایران شد. مختصر بودن دستگاه‌های آیفون در ایران دلیل اصلی این تاخیر عنوان شده است. ولی رفته‌رفته با زیاد شدن آیفون‌ها و در ضمن انتشار این برنامه در سیستم‌عامل اندروید، این برنامه در ایران هم طرفداران زیادی پیدا کرد. البته هنوز احصاء دقیقی از شمار ایرانیان عضو این شبکه وجود ندارد. بدون شک فیلتر نبودن این شبکه و دسترسی راحت و بی‌دردسر آن در ایران را می‌توان مهم‌ترین دلایل استقبال ایرانی‌ها از این شبکه اجتماعی دانست، اما باید گوشزد کرد که طرح فیلترینگ هوشمند روی آن اجرا می شود با این حال فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی همانند فیس‌بوک، توئیتر، یوتیوب و… پیشباز مردمی از اینستاگرام را دوچندان کرد. البته می‌توان نقص اینترنت‌های ارائه‌شده روی تلفن‌های به اتفاق را هم به عنوان دلیلی برای کمتر بودن میزان مشارکت ایرانی‌ها نسبت به کشورهای توسعه‌یافته سایر در این شبکه ‌اجتماعی عنوان کرد.


akhbar tecnolozh13 اینستاگرام ,اجتماعی ,شبکه ,عکس ,خویش ,شبکه‌های ,شبکه‌های اجتماعی ,این شبکه ,در این ,این برنامه ,را در ,سایر شبکه‌های اجتماعی ,همانند فیس‌بوک، توئیتر، ,اجتماعی همانند فیس‌بوک، ,شبکه‌های اجتماعی همانندمنبع

هرآنچه از سیستم‌عامل iOS ۱۴ انتظار داریم

سئو محتوای سایت

دوربین گلکسی +S11 از ترکیب 9 تایی پیکسل ها و زوم اپتیکال پریسکوپی بهره می برد

طراحی سایت ارزان با وردپرس

فهرست بدترین پسوردهای سال 2019 منتشر شد

لپ تاپ اچ پی Elite Dragonfly با عمر باتری ۲۴ ساعته رونمایی شد

یک دهه با تیم کوک؛ موفقیت مالی اپل به قیمت حذف نوآوری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معتبرترین وارد کننده فلزیاب در کشور cooling-tower مشهد گردی فرزاد ملکی سریال,اهنگ,خبر,فیلم شخصی جهت انتشار فروش دوربین مداربسته مداربسته کوچک جاسوسی معرفی کالا فروشگاهی نمایندگی لوازم یدکی لودر 600 alfredodlahsk71 local